Dane Kontaktowe zamawiającego:
Imię i nazwisko (wymagane)
Adres email (wymagane)
Telefon:
Podstawowe Informacje: (Podstawowe informacje które pozwolą precyzyjniej wycenić usługę)
(Podstawowe informacje które pozwolą precyzyjniej wycenić usługę)
Charakter imprezy (wymagane)
Stół szwedzki lub zasiadany (przy zasiadanym dania wykładane czy podawane?)
Miejsce obsługi imprezy (wymagane)
Data imprezy (wymagane)
Godzina rozpoczęcia (wymagane) Planowana godzina zakończenia
Liczba gości dorosłych: (wymagane)
Liczba dzieci: (wymagane)
Potrzebny sprzęt:
Potrzebna dekoracja:
Potrzebna zastawa
Informacja dot. zastawy jednorazowej
Obsługa kelnerska, kucharze
Informacje dotyczące menu: (Preferowane dania)
(Preferowane dania)
Informacja dotyczące zabezpieczenie w napoje zimne, gorące i alkohol:
Starter:
Obiad:
Zupy:
II Danie:
Desery i Deserki:
Ciasta:
Sałatki, surówki:
Drobne przekąski zimne:
Kolacja I:
Kolacja II:
Forma płatności: Płatność: Preferowana kwota dot. menu: Preferowana kwota dot. obsługi i pozostałych kosztów:
W przypadku firmy - dane do faktury:
-----
Uwagi dodatkowe: